در روزهای اخیر، اخبار نگرانکنندهای منتشر شده که میتواند باعث اضطراب و نگرانی شود. این شرایط میتواند تأثیرات نامطلوبی بر سلامت روان افراد داشته باشد. طب سنتی برای مقابله با این تأثیرات و تقویت قلب، توصیههایی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جاده مخصوص، دکتر مینا اطهریزاده، متخصص طب سنتی، در گفتگو با خبرآنلاین، ترس در مواجهه با صداهای بلند و ناگهانی را نشانه ضعف قلب میداند و راهکارهایی برای تقویت آن ارائه میدهد:
ورزش روزانه و منظم، تنفس عمیق و آرام، و تمرینات تنفس شکمی، به حفظ آرامش و تقویت قلب کمک میکند. همچنین، شادی و تفریح متعادل، حضور در طبیعت، و معاشرت با دوستان و خانواده، در بهبود روحیه و تقویت قلب مؤثر است.
استشمام گیاهان و میوههای خوشبو مانند گل سرخ، بیدمشک، گلاب و ریحان، و مصرف به و سیب، به آرامش اعصاب و تقویت قلب کمک میکند. مصرف گوشت بره، بزغاله، بلدرچین، عصاره گوشت، نخودآب، گلاب، شیره انگور و آب هویج نیز توصیه میشود.
به گزارش جاده مخصوص، افزودن زعفران، هل و گلاب به غذاها، و مصرف مربای سیب، به، بالنگ، شربت جلاب، شربت بهارنارنج (ترکیب عرق بهارنارنج، تخم فرنجمشک و کمی آب و عسل)، عرق هل و عرق نسترن، در تقویت قلب مؤثر است. دمنوشهای سیب، به، گل گاوزبان، اسطوخودوس و بادرنجبویه نیز به آرامش و تقویت قلب کمک میکنند. ماساژ بدن، به ویژه کف دست و پا و صورت، نیز توصیه میشود.